Bemutatkozás

Miért van szükség internetes megjelenésre?

 

A válasz egyszerű: aki nincs jelen az interneten, a legtöbb ember számára nem is létezik.

Ez így keményen hangzik, de igaz. Sajnos, vagy szerencsére nem tudni, de ez van, ezt kell elfogadni. Ha valaki keres egy szolgáltatót, akkor megnyitja a google-t vagy a bing-et vagy másik keresőprogramot, begépeli a szükséges paramétereket és a kiadott találati listából válogat. Ha Ön nincs jelen az interneten, biztos, hogy nem fogja megtalálni, biztos, hogy nem fogja Önt megkeresni.

Weboldal

Minden vállalkozásnak szüksége van egy weboldalra. Ha csak egy egyszerű bemutatkozó weboldal, akkor is. Egy rövid bemutatkozás, tevékenység leírás, referenciák, képek, kapcsolatok. Ez a minimum. Ennél csak több lehet, kevesebb nem. Ez alapján már képet alkothatnak Önről és vállalkozásáról, és ha felkeltette a látogató érdeklődését, megkeresi.

Facebook

A világ legnagyobb közösségi oldala, 1 milliárd felhasználóval, Magyarországon is bőven 1 millió felett van a felhasználók száma. Az Ön ismerősei is valószínűleg használják, a meglévő és lehetséges ügyfelei szintén. Sokan nem szeretik, mert „kitálalja az életét a nagyvilágnak”. Ha rosszul használja, ez így is van. De ha nem tesz közzé személyes adatokat, csak a vállalkozását népszerűsíti, egy nagyon erős és ingyenes marketing eszközt kap kézbe, amit nem szabad kihagyni, használni kel, csak ésszel.

Cégtár

Úgy dönt, hogy halad a korral, létrehozta a weboldalát, bejegyezte a domain nevét, esetleg a Facebook-ot is használatba vette. Ettől még a keresőrendszerek nem találják meg az Ön oldalát, mert sehonnan nem mutat rá kapcsolat. Regisztrálnia kell az oldalát cégtárakba, hogy ne csak fenn legyen az Interneten, de meg is találják.

Mit kínálunk?

  • Elkészítünk önnek egy egyszerű weboldalt, a szükséges menüpontokkal, amit aztán Ön is fel tud tölteni, módosítani tud.

  • Beregisztráljuk a saját cégtárunkba, így a keresők és a cégtárunk felhasználói is megtalálják Ont.

  • Megmutatjuk, hogy használja a Facebook-ot cége javára

  • Megmutatjuk, hogy kapcsolja össze weboldalát és Facebook oldalát.

  • Marketing tanácsokkal látjuk el.

És mindezt verhetetlen áron!